Strategiegesprek aanvragen

Ik kom graag in verbinding met ondernemers zoals jij!

Strategie-
gesprek aanvragen

Ik kom graag in verbinding met ondernemers zoals jij!

Direct naar:

Laten we een afspraak maken

Strategiegesprek aanvragen
  • Eerste deel
  • laatste deel

Over welke onderwerpen zou je het willen hebben?

meerdere mogelijk

Per email maken we een afspraak via een platform naar wens. bijvoorbeeld: Zoom, FaceTime, Skype of Google chat. 
Na het invullen van dit formulier krijg je sowieso de mogelijkheid zelf in een kalender je afspraak in mijn agenda te zetten.

Ik waardeer het dat je contact met me opneemt. Ik zal uiterlijk de volgende werkdag reageren.
Je gegevens behandel en bewaar ik vertrouwelijk. Je ontvangt ook geen onverwachtse nieuwsbrieven of andere spam.

Mag ik jou helpen?

Ik vind het fijn om jou te helpen. Zoveel ondernemers willen méér met hun bedrijf maar hebben geen concreet idee hoe. En het is bijna onmogelijk om de wereld van webdesign, marketing & development in korte tijd te doorgronden. Je bent daarbij al snel overgeleverd aan de grillen van een webbureau ,waarbij de kans groot is dat je over je eigen grenzen gaat.

Richten op jouw doelgroep

Je wilt díe klant aanspreken welke echt bij jou past. Maar dan moet die doelgroep je website wel goed kunnen vinden! En je wilt dat bezoekers jou vertrouwen en zich herkennen in jouw aanbod. Dat jouw natuurlijke manier van communiceren ook herkenbaar is op jouw website.
Verder wil je natuurlijk dat je website er gewoon goed uitziet en vooral past bij wie jíj bent.

Wat kan je verwachten?

We gaan met elkaar in gesprek. Dit kan telefonisch, via een video dienst, of zelfs 'live' bij een bakkie (bonen!)koffie. Ik trek normaal gesproken een kwartier tot maximaal een half uur hiervoor uit.

We praten over hoe jouw waardevolle dienst en je authentieke verhaal op de beste en bij jou passende manier gepresenteerd en vindbaar kan worden.
Ik zal met je meedenken over je (persoonlijke) marketing en ik geef je helder advies hoe jij écht kan uitstralen wie je bent en hoe je daarmee zorgt voor bij jou passende klanten.

Maar mogelijk heb je een (technisch) probleem en wil je dat ik meedenk of meekijk?  Of zal ik je huidige website doorlichten wat betreft het design, de gebruiksvriendelijkheid  en de vindbaarheid voor zoekmachines?

Ik kom graag in contact

Aarzel niet contact met me op te nemen. Ik vind het leuk om over mijn passie te praten en nóg leuker om jou ermee op weg te helpen.
En wie weet, misschien voelen we een wederzijdse klik en komen we tot een samenwerking.