Kennismakingsgesprek aanvragen

Maak kennis met Martin van Webmaat door hieronder een 30 minuten virtuele kruidenthee of bonenkoffie in te plannen.

Aangenaam kennis maken

kennismakingsgesprek met webbouwer koffie en laptop in cafe
kennismakingsgesprek met webbouwer koffie en laptop in cafe
pijl icoon

Kan het ook telefonisch?

Jazeker. Je kan tijdens het inplannen je telefoonnummer opgeven. Als ik dat zie bel ik je i.p.v. dat we gaan videobellen.

Spreken we op locatie af?

Daar ben ik terughoudend in ondanks dat 1 op 1 contact normaliter mijn voorkeur heeft. Mijn agenda laat dit namelijk meestal niet toe. Mijn ervaring is dat met video bellen alsnog een goede verbinding mogelijk is.
In bepaalde situaties is een afspraak op locatie toch mogelijk. Zeker als je dat binnen redelijke afstand van Arnhem wilt doen. Of als ik de uren mag factureren. Stuur me een mail naar contact@webmaat.nl om dat verder af te stemmen.

Op welke manier kan ik nog meer met je kennismaken?

Dat kan op de volgende manieren:

1) Bekijk mijn portfolio.
2) Lees artikelen op mijn infomaat pagina.
3) Check mijn Mindful Marketing Podcast.
4) Vraag een persoonlijke website analyse aan.
5) Vraag een gratis SEO scan aan voor je website.
6) Download mijn e-book ’10 stappenplan ‘zelf je website vindbaar maken’.
7) Connect op LinkedIn of Facebook.
8) Stuur me een mail met je vraag of opmerking.
9) Bel me op 06 – 38 40 03 02.