Alles over Webmaat

Direct naar specifieke dienst :

"de klanten aantrekken die bij je passen"

Alles over Webmaat

Direct naar specifieke dienst :

"de klanten aantrekken die bij je passen"

Wie ben ik?

Mijn naam is Martin Koedoot, Ik ben vader van 2 kinderen (Aron 2009 & Timo 2012) & gelukkig getrouwd met Ruth-Christine.

Ik heb een groot deel van mijn leven gewerkt in de bouwmaterialen handel (o.a. Bouwmaat & Glassolutions). Ik had heel veel kennis van zaken, maar voelde me er nooit op mijn plaats. Vanaf 2012 ben ik gaan zoeken naar wat ik werkelijk wil en wat mijn talenten zijn. En hoe ik met die gouden combi echt van waarde kan zijn voor anderen.

Dat is een pittig, lang, maar ook mooi proces geweest waarin ik enorm gegroeid ben als persoon. Hierin verweven was mijn drive om zichtbaar te -durven- zijn, krachtig, in alle kwetsbaarheid. Want ik merkte steeds dat alleen zó echte verbinding mogelijk is.

Natuurlijk ben ik in die jaren ook druk geweest met het leren van het vak en heeft dit alles samen geresulteerd in de start van mijn eigen bedrijf.

Laat zien wie jij bent

Ik probeer dus steeds in alles mijn unieke zelf te zijn en te leven. En ik neem dit nu ook mee in mijn werk:  zet mijn kennis, ervaring en creativiteit in om ondernemers als jij te helpen je eigen unieke zelf en de waarde die je biedt op een integere manier online te presenteren. Laten zien wie je écht bent. En daarmee de klanten aantrekken die bij je passen.....

Trek je ideale klant aan

Vaak zien mijn klanten zichzelf als een introvert- en/of een hoogsensitief persoon, Ze zoeken naar een modus tussen authentiek zijn en online verkopen.

Maar soms zijn het juist extraverten die het lastig vinden al hun bruisende ideeën en energie die ze hebben terug te brengen tot de kern.

Het is ook gewoon pittig om jezelf op een pure -maar daarmee juist krachtige manier- online te tonen, maar dat is echt ongelooflijk belangrijk voor je, want alleen zo wek je het vertrouwen van je ideale klant!

Onbegrensd internet

Ik ervaar de wereld van het internet als magisch en onbegrensd. De combinatie van technisch denken en problemen oplossen samen met vormgeven en menselijke interactie vind ik geweldig. 

Hoe waardevol is het dat ik dit kan combineren in mijn werk met een fijne cocktail van design, development, gebruikerservaring & vindbaarheid binnen zoekmachines. Ik deel graag wat van die rijkdom met jou!

Speciaal biertje

Naast mijn activiteiten als webbouwer hou ik me veel bezig met muziek, vooral prog/post-rock & metal, gitaar spelen, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, meteorologie, mountainbiken, en (hard)lopen door de natuur. Daar past gelukkig ook af en toe een speciaal biertje of wijntje tussen.;)
Ik kijk graag naar een goede -arthouse- film of kritische documentaire, en lees op z’n tijd een boek met fijne fantasy, of spijker mijn vakkennis bij.

Genoeg over mij, wie ben jij?
Ik wil jou ook graag leren kennen

Vraag direct een kennismakingsgesprek aan

In ons kennismakingsgesprek ontdek je strategieën hoe je voortaan de juiste klanten aantrekt met je website.

Schermafbeelding 2022-03-16 om 14.51.22

"Ik ben heel tevreden over de manier waarop Martin mijn website heeft ontwerpen en gebouwd. Het was een mooi creatieproces met voldoende ruimte voor mijn eigen inbreng en wensen. Martin voelde goed aan waar ik heen wilde en de communicatie en afstemming verliep heel prettig. Van tevoren had ik niet kunnen bedenken dat mijn website zo goed bij mij en mijn aanbod zou passen. Het eerste compliment dat ik ontving toen de website in de lucht was, was: ‘Helemaal jij!’. Dus dank Martin voor jou goede technische en creatieve ‘vertaling’ van mij en mijn bedrijf. "

Liesbeth Roorda
Loopbaan coach Oosterbeek
hansdeboer

Heel vaak is gewoon beginnen het beste wat je kan doen. Na de nodige zweetdruppels vallen dan de kwartjes vanzelf. Met die instelling begon ik ongeveer 10 jaar terug ook aan de website voor onze herberg en natuurkampeerterrein (Strotzbüscher Mühle). Dat proces dwong me om na te denken over de vraag waarom er mensen naar de Strotzbüscher Mühle zouden komen en wat dat met mij te maken had. Welk verhaal had ik te vertellen ? Hoewel ik redelijk snel vertrouwd was met de structuur van WordPress had ik ook veel behoefte aan een vraagbaak. Aan iemand die mij vooral kon ondersteunen in mijn gebrek aan technische kennis van de materie. Uiteindelijk vond ik Martin...Vakkennis is voor hem vanzelfsprekend. De samenwerking met Martin was voor mij een eyeopener. En heeft zoveel meer opgeleverd dan mijn aanvankelijke behoefte aan een technische helpende hand. Met zuivere en kritische blik heeft hij in alle oprechtheid meegedacht en denkt hij mee in wat ik graag zou willen vertellen. Ik ervaar dat als heel waardevol. Vanuit die betrokkenheid heeft hij onze website ontworpen. Een website die past bij de Strotzbüscher Mühle, die past bij mij. Ga het resultaat zien op www.strotzbüschermühle.de Goed gedaan maat ! 

Hans-Christian Boer
Logo Marcelskaaskraam

In een hele korte tijd heeft Martin een fantastische website voor ons gemaakt. Door te luisteren naar onze wensen en het stellen van de juiste vragen, is de website vrijwel meteen volgens ons beeld gebouwd. De puntjes op de i waren daarna snel geregeld. Geen vraag te veel en geen probleem te lastig. Alles wordt snel, met aandacht, geduld en veel creativiteit door Martin opgepakt. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Het SEO onderzoek wat hij vooraf heeft gedaan, heeft ons ook veel inzichten gegeven. Het rapport was zeer uitgebreid en duidelijk. Hij geeft tips en aandachtspunten om de website en vindbaarheid te verbeteren en laat je vrij in de keuze die je daarin maakt, wat wij als erg prettig en ongedwongen ervaren.
Dit alles maakt dat we hem bij iedereen kunnen aanbevelen!

Renate van Marcel's Kaaskraam
190527LIEFDE-38 kopie

‘Martin is helder, precies en professioneel. Hij luisterde naar onze wensen - en dat waren er best veel - en maakte daar in goed overleg een mooie, strakke, frisse en aantrekkelijke website van die helemaal bij ons past. Zijn expertise op het gebied van hoe bezoekers websites gebruiken, heeft er voor gezorgd dat mensen makkelijk de weg vinden naar onze gratis downloads. Fijn! Daarnaast kan Martin technische zaken goed uitleggen en is het gewoon een plezier om met hem te werken.’

Jeroen de Jong & Wendy van Dam
Robin van Tilburg

De afgelopen jaren heeft Martin mij meerdere malen ondersteund bij de technische
én strategische ontwikkeling van verschillende websites.

Hij weet mij als klant telkens weer te verrassen met zijn sterke technische basis
in combinatie met zijn brede kennis op het gebied van SEO en design.

Martin stelt de juiste vragen, waarna hij deze informatie omzet
in een strakke maatwerk website die qua design de juiste uitstraling heeft.

Martin is een betrouwbare partner voor zowel het ontwikkelen van een strakke website én een gedegen SEO-strategie.

Dus ben je op zoek naar een websiteontwikkelaar met een brede kennis van online marketing? Dan kan ik je Martin van Webmaat van harte aanbevelen!

Robin van Tilburg
Journalist & Auteur 'Kickstart je Vaderschap'
hans_en_martijn

Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Martin ons terzijde heeft gestaan. Met alle geduld en nooit te beroerd al onze vragen te beantwoorden.

En last but not least: we zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. De indeling en lay out voldoen aan onze (hoge) verwachtingen. Ook van de prijs / kwaliteitverhouding valt geen verkeerd woord te zeggen. Deze is meer dan uitstekend.

Hans en Martijn
marius_test3

"Martin is een betrokken professional die mij zeer vakkundig heeft geholpen bij de bouw van mijn nieuwe website.
Hij was in dit proces voor mij een echte 'maat' en het eindresultaat voelt voor mij aan als een 'maatpak'.
Martin verstaat de kunst om mijn wensen goed te begrijpen en deze vakkundig te vertalen in een professionele én persoonlijke website.
Belangrijk om te noemen is ook zijn flexibiliteit en klantgerichtheid.
Op momenten dat ik onderweg dingen net iets anders wilde hebben, heb ik me altijd zeer welkom en geholpen gevoeld."

Marius van Regteren, coach voor professionals
cropped-headerbackground-300x200

“Ik had een idee in mijn hoofd voor een website.
En wat is het dan fijn dat Martin na een aantal vragen precies heeft gemaakt wat ik in mijn hoofd had.
 Een zeer prettige, geduldige persoonlijkheid om mee te werken. 
Hij luistert naar je, geeft je handige tips en samen ontwikkel je een fantastische site.
Dus zoek niet verder, huur Webmaat in voor het ontwikkelen van je professionele site.
Succes verzekerd!”

Zangeres Jacqueline
rogier3

Martin weet op de juiste manier naar boven te halen waar jouw bedrijf in uitblinkt en wat je doel is. Hij is hierin heel geduldig. Dat is fijn, want bedenken hoe en wat je in jouw website wilt, is lastiger dan je denkt. En Martin maakt dit een stuk makkelijker. Ik raad Martin zeker aan.

Er was vooraf geen twijfel. het klikte meteen en we hadden er een goed gevoel bij. We waren erg druk en daardoor duurde het langer dan gepland om de benodigde informatie bij Martin aan te leveren. Ook hiermee ging hij goed om, en wist door hier en daar contact te houden het project gaande te houden en af te ronden. Kortom, top!"

Rogier, eigenaar Classenmontage