Wie is de man achter Webmaat?

Mijn naam is Martin. Aangenaam. Ik ben een bewuste, spirituele, hands-on webbouwer die graag werkt vanuit verbinding. Ik werk met iedereen die iets gaafs toevoegt aan deze wereld, en vooral werk ik graag met gelijkgestemde betekenis ondernemers die hun website centraal in alle promotie willen inzetten. Zullen we kennismaken?

Martin kijkt omlaag focusfoto
pijl icoon
Martin Koedoot van Webmaat met gezin

Wie is de man achter Webmaat?

Mijn naam is Martin Koedoot, Ik ben vader van 2 kinderen (Aron 2009 & Timo 2012) & getrouwd met Ruth-Christine.

Ik heb een groot deel van mijn leven gewerkt vanuit ‘moeten’. En altijd in de bouwmaterialen handel waar ik me deep down niet op m’n plaats voelde.

Vanaf 2012 ben ik gaan zoeken naar wat ik werkelijk wil en wat mijn talenten zijn. En hoe ik met die combi écht van waarde kan zijn voor anderen.

Dat is een pittig, lang, maar ook mooi proces geweest waarin ik enorm gegroeid ben als persoon. Hierin verweven was en is mijn drive om zichtbaar te -durven- zijn, krachtig, in alle kwetsbaarheid. Want ik merkte steeds dat alleen zó echte verbinding mogelijk is.

Natuurlijk ben ik in die jaren ook druk geweest met het leren van het webdesign vak en heeft dit alles samen geresulteerd in de start van mijn eigen bedrijf in 2018: Webmaat.  Laat zien wie jij bent.

Laat zien wie jij bent

Ik probeer als laatbloeier dus steeds in alles mijn unieke zelf te zijn en te leven. En ik neem dit nu ook mee in mijn werk:  zet mijn kennis, ervaring en creativiteit in om ondernemers als jij te helpen je eigen unieke zelf en de waarde die je biedt op een integere manier online te presenteren.
Laten zien wie je écht bent. En daarmee de klanten aantrekken die bij je passen…..

Eng? Leun gerust op mijn kennis & ervaring net als al die vele andere betekenis ondernemers die nu blij zijn met hun extra klanten via hun maatwerk website van Webmaat.

Trek je ideale klant aan

Zelf merk ik na tijden van op alle aanvragen ‘ja’ zeggen dat ik steeds meer helder heb wie ik graag wil helpen met mijn kennis & ervaring.

Zeker na mijn versnelde bewustwordingsproces tijdens de Corona maatregelen crisis heb ik gemerkt dat ik op de eerste plaats graag vanuit verbinding wil werken. En dat gaat nu eenmaal beter met gelijkgestemde ondernemers. 

Daarnaast zie ik veel bewuste betekenis ondernemers worstelen met hun marketing. Ze willen vanuit eigen-heid ondernemen maar weten ook wel dat ze aan marketing moeten doen. Het lijkt niet samen te kunnen maar ik verzeker je: het kan wel. 

Herken je jezelf hierin? Check dan eens de Mindful Marketing Podcast welke ik 2 wekelijks samen met Marcel Heinkens (marketeer) en Joris Bardok (contentcoach) maak en waarin dit steeds de rode draad is.

Wat maakt Webmaat uniek?

Ik ben dus een wakkere bewuste spirituele webbouwer die graag werkt vanuit verbinding. Ik ben geduldig, rustig, betrouwbaar en wil steeds vóóruit vanuit een diep verantwoordelijkheidsgevoel. Ik werk met iedereen die iets moois toevoegt aan deze wereld, maar vooral werk ik dus graag met gelijkgestemde betekenisondernemers. 

Ik wil graag in verbinding leven met mijn hart, mijn ziel en de mensen om mij heen. En zo wil ik ook werken. Ik vertrouw erop dat wat gebeurt altijd ok is voor mijn ont-wikkel proces.
Ik hou van de magie & mogelijkheden van het internet en ik help graag vanuit die kennis en ervaring betekenisondernemers aan een vindbare maatwerk website die past bij wie ze zijn en ze écht helpt in hun groeiproces. Dan maak ik zelf de grootste impact met mijn werk!

In mijn Human Design wordt ik getypeerd als ‘Pure Generator’ 

Dit houdt in dat ikgemaakt ben om te reageren, om te doen. Ik heb een geweldige hoeveelheid energie tot mijn beschikking om dit te bewerkstelligen. Mijn strategie volgens Human Design is om te wachten op de juiste uitnodigingen die mijn energie op de beste manier activeren. Ik kan vervolgens in het moment voelen of iets goed voelt of niet. Mede daarom vind ik het ook belangrijk om met iedereen in contact te komen voor welk project dan ook om echt te voelen of de klik en de “JA’ er is.

Het spirituele doel van een Generator is: “Inspiratie omzetten naar vorm, en daar meesterlijk in worden

Ik heb jaren geleden de stap gemaakt vanuit een totaal andere loondienst baan naar dit gave werk. En dit spirituele doel is zó kloppend met wat ik dagelijks doe. Hoe gaaf is dat.

Dus: Inspireer me met wie jij bent & wat je doet en ik maak een fantastische website voor je die ook gelijkgestemde klanten oplevert ;-)

Speciaal biertje

Naast mijn activiteiten als webbouwer hou ik me bezig met onderwerpen rondom de nieuwe wereld, muziek, vooral prog/post-rock & metal, gitaar spelen, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, vaderschap, meteorologie, mountainbiken, en (hard)lopen door de natuur.  Ik kijk graag naar een goede -arthouse- film of kritische documentaire, en lees op z’n tijd een boek met bijvoorbeeld fijne fantasy, of spijker mijn vakkennis bij.

Daar past gelukkig ook af en toe een speciaal biertje of wijntje tussen.;) Of een virtuele bonenkoffie of kruidenthee met jou…….

pijl icoon

Wil je met mij samenwerken?

Fijn als we eerst even connecten

Wil jij graag samenwerken met een gelijkgestemde ondernemer die vanuit zijn zachte kracht jou gaat helpen meer impact en succes te hebben met je website en wil je eens samen verkennen of -en hoe- jouw marketing plannen te integreren zijn met je website?

Laten we elkaar ont-moeten bij een 30 minuten virtuele kruidenthee of bonenkoffie sessie.
Als je wilt kan je gelijk een geschikt moment in mijn agenda plannen. 

Bijzondere wensen? Hulp nodig bij een technisch probleem? Website advies nodig? Er is veel mogelijk
Laat het me weten via mijn contactformulier en je hoort snel van me. 

Martin van Webmaat kijkt naar bezoeker
Tot gauw! Groet, Martin

Dit is wat klanten zeggen

En daar ben ik trots op

“Super tevreden over deze integere en creatieve webbouwer. Ervaren als heel plezierig! Martin denkt met je mee over al je wensen over hoe je je site ingericht wilt hebben. Vijf sterren absoluut verdient!”

Michaël, medium & paragnost

gerankhmediums.nl
logo marcelskaaskraam review

“Martin is helder, precies en professioneel. Hij luisterde naar onze wensen – en dat waren er best veel – en maakte daar in goed overleg een mooie, strakke, frisse en aantrekkelijke website van die helemaal bij ons past. Zijn expertise op het gebied van hoe bezoekers websites gebruiken, heeft er voor gezorgd dat mensen makkelijk de weg vinden naar onze gratis downloads. Fijn! Daarnaast kan Martin technische zaken goed uitleggen en is het gewoon een plezier om met hem te werken.”

Jeroen de Jong, Trainer & coach

lieverdeliefde.nl
logo marcelskaaskraam review

“Ik ben heel tevreden over de manier waarop Martin mijn website heeft ontwerpen en gebouwd. Het was een mooi creatieproces met voldoende ruimte voor mijn eigen inbreng en wensen. Martin voelde goed aan waar ik heen wilde en de communicatie en afstemming verliep heel prettig. Van tevoren had ik niet kunnen bedenken dat mijn website zo goed bij mij en mijn aanbod zou passen. Het eerste compliment dat ik ontving toen de website in de lucht was, was: ‘Helemaal jij!’. Dus dank Martin voor jou goede technische en creatieve ‘vertaling’ van mij en mijn bedrijf. “

Liesbeth Roorda, Loopbaan coach Oosterbeek

jouwgoud.nl
logo marcelskaaskraam review

“Zoals veel dingen een vak zijn, is een website bouwen dat ook, en Martin beheerst dat vak. Hij inventariseert vooraf goed wat je wil, adviseert, luistert en past aan. Hij overlegt tussendoor goed met je over het het eruit komt te zien en reageert supersnel als je even iets wil weten. Dus: deze fijne vent verzorgt een fijne site voor je!”

Erik Daems, fotograaf

erikdaems.nl

“Martin is een multi talent. Hij biedt een compleet pakket om samen met mij, als klant, een technisch professionele en mooi vormgegeven website te maken. Hij is betrouwbaar en dienstverlenend. De opdracht is pas klaar als alles volledig werkt. Hij levert hoge kwaliteit werk af.”

Ellen de Kort, stem & adem coach

adem-en-stemcoach.nl

“In een hele korte tijd heeft Martin een fantastische website voor ons gemaakt. Geen vraag te veel en geen probleem te lastig. Alles wordt snel, met aandacht, geduld en veel creativiteit door Martin opgepakt. Het SEO onderzoek wat hij vooraf heeft gedaan, heeft ons ook veel inzichten gegeven. Hij geeft tips en aandachtspunten om de website en vindbaarheid te verbeteren en laat je vrij in de keuze die je daarin maakt, wat wij als erg prettig en ongedwongen ervaren. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.”

Renate van Marcel’s Kaaskraam

marcelskaaskraam.nl

“Wij zijn erg tevreden over het traject met Webmaat voor onze website. Martin is een fijne partner om mee samen te werken: vakkundig, professioneel, integer, zorgvuldig en een goed gevoel voor kleur en vorm. Maar bovenal, Martin luisterde goed naar onze wensen en grenzen, gaf deskundig en onderbouwd advies en heeft onze input vertaald naar een concreet product waar we blij mee zijn.”

Erik Kampen, therapeut en verslavingscounselor

kampenrecovery.nl

“Ik werd getipt en stuurde Webmaat vervolgens een bericht. Ik kreeg een snelle reactie waar uit bleek dat Martin meteen kijkt naar de persoon met wie hij te maken heeft. Dat sprak me enorm aan. De ideeën van Martin pasten precies bij hoe ik het in gedachten had. Ook alle vragen en meedenken rondom marketing, SEO en gebruiksvriendelijkheid heeft me veel opgeleverd. De persoonlijke aanpak van Martin in combinatie met zijn passie voor zijn werk is een gouden combinatie!”

Marleen Dorleijn, Sportcoach

sportcoachmarleen.nl

“De afgelopen jaren heeft Martin mij meerdere malen ondersteund bij de technische 
én strategische ontwikkeling van verschillende websites. Hij weet mij als klant telkens weer te verrassen met zijn sterke technische basis
in combinatie met zijn brede kennis op het gebied van SEO en design. Martin is een betrouwbare partner voor zowel het ontwikkelen van een strakke website én een gedegen SEO-strategie. Dus ben je op zoek naar een website ontwikkelaar met een brede kennis van online marketing? Dan kan ik je Martin van Webmaat van harte aanbevelen!”

Robin van Tilburg, Journalist & auteur

schrijfmeneer.nl

“Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Martin ons terzijde heeft gestaan. Met alle geduld en nooit te beroerd al onze vragen te beantwoorden. En last but not least: we zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. De indeling en lay out voldoen aan onze (hoge) verwachtingen. Ook van de prijs / kwaliteitverhouding valt geen verkeerd woord te zeggen. Deze is meer dan uitstekend.”

Hans & Martijn

heleplaatje.nl

“Martin is een betrokken professional die mij zeer vakkundig heeft geholpen bij de bouw van mijn nieuwe website. Hij was in dit proces voor mij een echte ‘maat’ en het eindresultaat voelt voor mij aan als een ‘maatpak’. Martin verstaat de kunst om mijn wensen goed te begrijpen en deze vakkundig te vertalen in een professionele én persoonlijke website. Belangrijk om te noemen is ook zijn flexibiliteit en klantgerichtheid. Op momenten dat ik onderweg dingen net iets anders wilde hebben, heb ik me altijd zeer welkom en geholpen gevoeld.”

Marius van Regteren, coach voor professionals

mpoweru.nl

“Vakkennis is voor Martin vanzelfsprekend. De samenwerking met Martin was voor mij een eyeopener. En heeft zoveel meer opgeleverd dan mijn aanvankelijke behoefte aan een technische helpende hand. Met zuivere en kritische blik heeft hij in alle oprechtheid meegedacht en denkt hij mee in wat ik graag zou willen vertellen. Ik ervaar dat als heel waardevol. Vanuit die betrokkenheid heeft hij onze website ontworpen. Een website die past bij de Strotzbüscher Mühle, die past bij mij. Goed gedaan maat!”

Hans-Christian Boer, Camping eigenaar

www.strotzbüschermühle.de/nl

Ontvang regelmatig direct toepasbare website tips in je mailbox

speciaal voor betekenisondernemers

Nieuwsbrief

pijl icoon