Je ziet hier als -onderdeel van de Webmaat portfolio- de website van

Vadervisie

Martin Webmaat is websites aan het onderhouden
Martin Webmaat is websites aan het onderhouden
pijl icoon

Vadervisie

vadervisie.nl

Livegang: januari 2023

Gebruikte pakketten

Korte taakomschrijving

Maatwerk website ontwerp

UX & conversieoptimalisatie

Betalingfunctionaliteit

Categorieën

De ondernemer

Patrick Timmermans is de man achter Vadervisie. Ik ken Patrick vanuit mijn vrijwilligers)werk binnen de organisatie VDRS (stichting voor betrokken vaderschap). Vader Visie wil de wereld mooier maken door vaders te begeleiden en ondersteunen op alle fronten in hun vaderschap. Omdat een aanwezige en betrokken vader een positieve invloed heeft op kind, gezin en maatschappij. Vader Visie draagt bij aan de bewustwording rondom invulling van die belangrijke vaderrol. Dat doet Vader Visie door middel van individuele coaching en begeleiding, trainingen en bijeenkomsten met andere vaders. Vader Visie levert een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit rondom het vaderschap door vaders te helpen om steviger in hun vaderschap te gaan staan. Dit door middel van bewustzijnsontwikkeling, reflectie en inzicht in relatie tot de uitdaging(en) in hun vaderschap, alsook door middel van begeleiding bij verlieservaringen. Dit alles in een setting waarin eerlijkheid, kwetsbaarheid en daadkracht centraal staan.

De vraagstelling

Ik had voor een ander initiatief van Patrick: Vadercafe (inmiddels gestopt) al eerder een website gemaakt. De vraagstelling was o.a. om dit Vadercafe ontwerp aan te passen naar de huisstijl van Vadervisie. Daarnaast wil Patrick graag dat mensen makkelijker in actie komen op zijn website, nadat ze vanuit een bijvoorbeeld een social media post zijn geland op zijn website of op een blogpagina. Verhoging van conversie dus. Ook was de wens om met een fraaie blogomgeving te werken en een toepassing van een eenvoudige agenda. Een upgrade in totale uitstraling dus. Waarbij de website ook nog eens beter vindbaar mag zijn in zoekmachines.

De uitvoering

Het betreft een volledig maatwerk ontwerp. Dus geen standaard thema. Ik heb daarbij gewerkt met een pagebuilder (Beaver Builder), Fluent Forms voor de uitgebreide formulieren, sommigen zelfs met iDEAL betaling en ACF Pro (custom fields) voor de agenda. Er is een eenvoudige online training geïmplementeerd. Een nieuwsbrief als algemene Call to action (bijv. na het lezen van een artikel) . Elk ingevuld formulier leidt naar een bedankpagina waar de bezoeker gewezen wordt op relevante diensten. Al met al een complete hoog converterende & professionele website waar Patrick jaren mee vooruit kan.

pijl icoon

Ook zo’n mooie website laten maken door Webmaat?

Fijn om eerst even te verbinden

Zit jij ook te broeden op gave plannen om je marketing te matchen met wie jij bent? En wil je eens samen verkennen wat er allemaal mogelijk is in- en rondom je website?

Laten we elkaar ont-moeten bij een 30 minuten virtuele kruidenthee of bonenkoffie sessie.
Als je wilt kan je gelijk een geschikt moment in mijn agenda plannen. 

Bijzondere wensen? Hulp nodig bij een technisch probleem? Website advies nodig? Er is veel mogelijk
Laat het me weten via mijn contactformulier en je hoort snel van me. 

Martin van Webmaat kijkt naar bezoeker