Je ziet hier als -onderdeel van de Webmaat portfolio- de website van

Zenmir Massage Therapie

Martin Webmaat is websites aan het onderhouden
Martin Webmaat is websites aan het onderhouden
pijl icoon

Zenmir Massage Therapie

zenmirmassagetherapie.nl

Livegang: februari 2023

Gebruikte pakketten

Korte taakomschrijving

Maatwerk website ontwerp

UX & conversieoptimalisatie

Optimalisatie vindbaarheid (SEO)

Zoekwoorden onderzoek + SEO advies

Boekingen functionaliteit

Categorieën

De ondernemer

Mirette van Zenmir massage therapie heeft een praktijk in Utrecht waarin zij zich richt op holistische massages. Zoals ze zelf zegt: “Massagetherapie is een zachte helende weg naar herstel in het geheel van emotionele, fysieke, mentale, spirituele en sociale bewustwording. Het maakt je bewuster, het laat je lichaam spreken en het brengt je in contact met jouw binnenwereld.”

De vraagstelling

Mirette wilde graag een website die helemaal past bij wie ze is, maar vooral haar doelgroep aanspreekt. Hierbij mag er veel aandacht zijn voor conversie. Ook wilde ze een SEO (vindbaarheid) traject erbij om beter organisch vindbaar te worden en op de lange termijn minder kosten te maken voor promotie. Daarnaast wilde ze graag een professionele boekingsfunctionaliteit voor haar klanten. Dus tijd inplannen en betalingen.

De uitvoering

Ik heb eerst een uitgebreid zoektermen onderzoek gedaan. Focus hierbij was op lage volume zoektermen en lokaal. Uitdaging was en is te anticiperen op zoekintenties die gaan over juist deze combi: Persoonlijke stukken en massage. Vervolgens op de ideale structuur ingezet en met behulp van een visuele sitemap deze opgezet. Hierna kon ik aan de slag met het ontwerp. Door te werken met een moodboard en in latere fase een ontwerp kwamen we tot de huidige vorm. Door goed te luisteren en connecten met Mirette en ook met behulp van de vragenlijst die ze had ingevuld had ik voldoende inspiratie om een bij haar doelgroep passend ontwerp te bouwen, met uiteindelijk deze website als kroon op het werk. Voor de boekingen heb ik gebruik gemaakt van de WPamelia plugin.

pijl icoon

Ook zo’n mooie website laten maken door Webmaat?

Fijn om eerst even te verbinden

Zit jij ook te broeden op gave plannen om je marketing te matchen met wie jij bent? En wil je eens samen verkennen wat er allemaal mogelijk is in- en rondom je website?

Laten we elkaar ont-moeten bij een 30 minuten virtuele kruidenthee of bonenkoffie sessie.
Als je wilt kan je gelijk een geschikt moment in mijn agenda plannen. 

Bijzondere wensen? Hulp nodig bij een technisch probleem? Website advies nodig? Er is veel mogelijk
Laat het me weten via mijn contactformulier en je hoort snel van me. 

Martin van Webmaat kijkt naar bezoeker