Je ziet hier als -onderdeel van de Webmaat portfolio- de website van

Hart en baan

Martin Webmaat is websites aan het onderhouden
Martin Webmaat is websites aan het onderhouden
pijl icoon

Hart en baan

hartenbaan.nl

Livegang: juli 2022

Gebruikte pakketten

Korte taakomschrijving

Maatwerk website ontwerp

UX & conversieoptimalisatie

Categorieën

De ondernemer

Hartenbaan werkt met diverse unieke methodes, zoals IEMT, hoofd opruimen en OldPain2Go®. Hiermee kan jij belemmerende patronen, gedachtes, gevoelens, trauma’s en oude onbehandelbare pijn efficient en blijvend oplossen, zonder eindeloze gesprekken. Zonder eindeloos te hoeven oefenen. Eventueel zelfs zonder het te moeten benoemen. Voor het oplossen van oude angsten, emoties, pijn, trauma’s en piekeren.

De vraagstelling

Mark wil graag een nieuwe website welke beter vindbaar is, beter bij zijn huidige dienstenaanbod en persoon klopt en beter converteert. Z’n bestaande website die al > 10 jaar bestaat is ook echt toe aan vernieuwing

De uitvoering

We verkennen Mark zijn wensen in ontwerp (logo is gewijzigd) d.m.v. een moodboard, maar vooral hoe zijn website kan aansluiten bij zijn marketing en zijn ideale klant. Mark doet weinig aan actieve promotie dus de basis insteek is SEO. Ik doe een uitgebreid zoektermenonderzoek en Mark schrijft zijn teksten zelf a.h.v. dit onderzoek. Bestaande lokale SEO pagina’s welke aantoonbaar bezocht werden zet ik opnieuw op. Om de website ontzettend snel te maken zet ik de WordPress website op met de Gutenberg editor i.c.m. Generateblocks en gebruik PHP 8.1 versie op een enorm snelle cloudserver.

pijl icoon

Ook zo’n mooie website laten maken door Webmaat?

Fijn om eerst even te verbinden

Zit jij ook te broeden op gave plannen om je marketing te matchen met wie jij bent? En wil je eens samen verkennen wat er allemaal mogelijk is in- en rondom je website?

Laten we elkaar ont-moeten bij een 30 minuten virtuele kruidenthee of bonenkoffie sessie.
Als je wilt kan je gelijk een geschikt moment in mijn agenda plannen. 

Bijzondere wensen? Hulp nodig bij een technisch probleem? Website advies nodig? Er is veel mogelijk
Laat het me weten via mijn contactformulier en je hoort snel van me. 

Martin van Webmaat kijkt naar bezoeker