Afspraak maken lang overleg

Plan een afspraak direct in mijn agenda

Tot binnenkort
Martin

kennismakingsgesprek met webbouwer koffie en laptop in cafe
kennismakingsgesprek met webbouwer koffie en laptop in cafe
pijl icoon

Kan het ook telefonisch?

Jazeker. Je kan tijdens het inplannen je telefoonnummer opgeven. Als ik dat zie, bel ik je i.p.v. dat we gaan videobellen.

Spreken we op locatie af?

Daar ben ik terughoudend in ondanks dat 1 op 1 contact normaliter mijn voorkeur heeft. Mijn agenda laat dit namelijk meestal niet toe. Mijn ervaring is dat met video bellen alsnog een goede verbinding mogelijk is.
In bepaalde situaties is een afspraak op locatie toch mogelijk. Zeker als je dat binnen redelijke afstand van Arnhem wilt doen. Of als ik de uren mag factureren aan je. Stuur een mail naar contact@webmaat.nl om dat verder af te stemmen.

Kies een ander tijdsblok: