Offerte aanvragen

Ik kom graag in verbinding met ondernemers zoals jij!

Direct naar:

Offerte aanvragen

Ik kom graag in verbinding met ondernemers zoals jij!

Direct naar:

Mag ik jou helpen?

Ik vind het fijn om jou te helpen. Zoveel ondernemers willen méér met hun bedrijf maar hebben geen concreet idee hoe. En het is bijna onmogelijk om de wereld van webdesign, marketing & development in korte tijd te doorgronden. Je bent daarbij al snel overgeleverd aan de grillen van een webbureau ,waarbij de kans groot is dat je over je eigen grenzen gaat.

Richten op jouw doelgroep

Je wilt díe klant aanspreken welke echt bij jou past. Maar dan moet die doelgroep je website wel goed kunnen vinden! En je wilt dat bezoekers jou vertrouwen en zich herkennen in jouw aanbod. Dat jouw natuurlijke manier van communiceren ook herkenbaar is op jouw website.
Verder wil je natuurlijk dat je website er gewoon goed uitziet en vooral past bij wie jíj bent.

Wat kan je verwachten?

We gaan met elkaar in gesprek. Dit kan telefonisch, via een video dienst, of zelfs 'live' bij een bakkie (bonen!)koffie. Ik trek normaal gesproken een kwartier tot maximaal een half uur hiervoor uit.

We praten over hoe jouw waardevolle dienst en je authentieke verhaal op de beste en bij jou passende manier gepresenteerd en vindbaar kan worden.
Ik zal met je meedenken over je (persoonlijke) marketing en ik geef je helder advies hoe jij écht kan uitstralen wie je bent en hoe je daarmee zorgt voor bij jou passende klanten.

Maar mogelijk heb je een (technisch) probleem en wil je dat ik meedenk of meekijk?  Of zal ik je huidige website doorlichten wat betreft het design, de gebruiksvriendelijkheid  en de vindbaarheid voor zoekmachines?

Ik kom graag in contact

Aarzel niet contact met me op te nemen. Ik vind het leuk om over mijn passie te praten en nóg leuker om jou ermee op weg te helpen. En wie weet, misschien voelen we een wederzijdse klik en komen we tot een samenwerking.

Vraag hier je gratis adviesgesprek of offerte aan

Je wilt een offerte aanvragen. Top!
Aangezien ik maatwerk lever is het niet mogelijk een netto-totaalprijs te maken puur op basis van onderstaande vragen.
Je ontvangt na het invullen dus een ruwe prijs indicatie, voorlopig nog even na enige tijd via email. Ik kom daarna graag met je in contact om je wensen door te spreken en duidelijk te krijgen welke werkzaamheden benodigd zijn om jouw bedrijf online succesvol te maken en wat past binnen jouw budget.

Als je wilt kan je na het versturen van dit formulier gelijk een afspraak in mijn agenda inplannen.

Je wilt een offerte én een adviesgesprek aanvragen. Fijn! 
Aangezien ik maatwerk lever is het niet mogelijk een netto-totaalprijs te maken puur op basis van onderstaande vragen. 
Je ontvangt na het invullen dus nog geen totaalprijs. Pas na het adviesgesprek stuur ik een offerte op maat naar je toe.  Wil je al wel een richtprijs? selecteer dan alleen 'een offerte aanvragen' of kijk op mijn dienstenpagina

Als je wilt kan je na het versturen van dit formulier gelijk een afspraak in mijn agenda inplannen.

Wil je aangeven wat je op dit moment denkt nodig te hebben? 

Contactmoment inplannen:

We kunnen met elkaar bellen (mijn nummer: 06-38400302) of communiceren  d.m.v. een video-call.

Mijn voorkeur voor een eerste contactmoment is bellen of Skypen/Zoomen/Facetimen.

Wil je toch graag face2face afspreken en woon je in de buurt van Arnhem dan is dat natuurlijk bespreekbaar. Verder weg? prima, maar dan vraag ik een toeslag voor reiskosten en reistijd. (bijvoorbeeld: Apeldoorn: € 75,-)

Na het versturen van dit formulier heb je direct de de mogelijkheid om een tijdstip in mijn agenda in te plannen

Na het versturen heb je direct de de mogelijkheid om een tijdstip in mijn agenda in te plannen om je aanvraag door te spreken

Ik waardeer het dat je contact met me opneemt! Ik zal uiterlijk de volgende werkdag je aanvraag beantwoorden indien van toepassing.
Je gegevens behandel en bewaar ik vertrouwelijk. Je ontvangt ook geen onverwachtse nieuwsbrieven of andere spam.